top of page
WP%20zomer%20oost%20bewerkt_edited.jpg

Ook belangrijk

Warmtetoeslag

De berekening van de warmtetoeslag van Westpoint voor het eerste deel van 2023 is door De Horst naar alle belanghebbenden verstuurd.

 

Overigens wordt er voor 2024 een lager warmtetarief verwacht. De maximale prijs die energieleveranciers mogen vragen aan klanten van warmtenetten gaat hard omlaag. De prijs voor "stadsverwarming", die toezichthouder Autoriteit Consumenten & Markt (ACM) reguleert, is gekoppeld aan de gasprijzen en die zijn u een stuk lager dan vorig jaar.

Testen brandmeldinstallatie Tower

Op 11 december is er in de ochtend een test voor de brandmeldinstallatie. Via de luidspreker zullen geluiden te horen zijn. Er wordt aangekondigd dat het een test is.

Keuring Sprinklers

In december zijn er weer keuringen van een aantal sprinklers door Normec.

Tegenwoordig moeten de sprinklers minstens een maal per 3 jaar gekeurd worden.

 

Vooral de mensen die al bericht hebben gekregen voor een herkeuring, is het devies: zorg ervoor dat u uw zaken tijdig geregeld hebt.

Ook bij andere bewoners kan er een niet geplande keuring door de inspecteur van Normec uitgevoerd worden.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 7 januari 2024 is de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle bewoners en eigenaren van een appartement in Westpoint, zowel van de Tower als de Wing, zowel oud als jong. Deze informele bijeenkomst begint om 16:00 in de hal van de Tower. Voor muziek, een hapje en een drankje wordt gezorgd.

bottom of page