top of page
WP zomer west bewerkt.jpg

Digitale informatie

Op 3 plaatsen kunt u terecht voor digitale informatie:

  • De officiële website van het bestuur van de VvE met de informatie van het bestuur. Tevens vindt u hier allerlei handleidingen voor technische installaties, huishoudelijk reglement en praktische zaken. https://Westpoint-Tilburg.info . Deze wordt bijgehouden door de secretaris van de VvE Jan van Damme.

  • De website door en voor bewoners waarop u allerlei informatie kunt vinden over sociale activiteiten en andere wetenswaardigheden rond Westpoint  als parkeerplaats te huur, foto’s van activiteiten als fietstocht, ProeveRij, nieuwjaarsreceptie of bijzondere foto is http://wijwestpoint.blogspot.nl/  De beheerder van deze site is medebewoner Arnold Verplancke.

  • De website van administratiekantoor De Horst dat administratieve zaken regelt voor de VvE: https://dehorstbv.nl/administratieve-dienstverlening/ Op deze pagina kunt u inloggen met uw eigen toegangscode. 
    Hier vindt u de verslagen van de ALV’s. Een toegangscode om in te loggen kunt u aanvragen bij De Horst info@dehorstbv.nl.


De eerste 2 sites zijn vrij toegankelijk. Nieuwe informatie, wordt ook gepubliceerd op het mededelingenbord in de hal. Als u op de hoogte gehouden wilt worden van aanpassingen op een van deze sites, meldt u zich op de volgende e-mailadressen. U krijgt dan een e-mailbericht, als er nieuws te melden is. 

Voor de site van het bestuur van de VvE: webmaster@westpoint-tilburg.nl

Voor de site van Wijwestpoint                    arnoldverplancke45@gmail.com

Uiteraard kunt u de leden van het bestuur of de technische commissie benaderen, wanneer u vragen hebt.

bottom of page