top of page
WP zomer west bewerkt.jpg

Technische commissie

Ter ondersteuning van het bestuur is er een technische commissie met een aantal vrijwilligers die allerlei praktische zaken uitvoeren. Theo Jansen, Carel van den Besselaar en Hans van den Nieuwenhof voor de Tower en Ton Nelissen voor de Wing vormen samen met  Kees de vaste kern. Zij lossen een aantal problemen en storingen zelf op. Indien het buiten hun competentie valt, melden ze de storingen bij de juiste instanties en ze begeleiden en controleren de leveranciers die opdrachten uit komen voeren. Als er verhuisd wordt, zorgen zij voor het afschermen van de binnenzijde van de lift.  Ook kleine projecten zoals onlangs het vervangen van de verlichting bij de voordeuren is door hen uitgevoerd. 

Hiernaast zijn natuurlijk meer mensen welkom voor korter of langer durende projecten. U kunt zich hiervoor aanmelden bij het bestuur.

 

Huismeester Jack Janssens werkt op contract voor de VvE en hij is op werkdagen aanwezig voor het schoonhouden van de gezamenlijke ruimtes en het oplossen of doorgeven van facilitaire problemen.

bottom of page