top of page

Overige werkzaamheden

Airco’s op de Tower

IMG20240409144321.jpg

De units op het dak die een goede werking van de airco’s bij de liften moeten verzorgen, zijn vervangen. Doordat afvoer van de oude units en aanvoer van de nieuwe via de lift en de trap naar het dak moest gebeuren, was dit een stevige operatie.

Ze moeten nu alleen nog helemaal aangesloten worden, zodat in de warme zomerperiodes, indien nodig, de gangen enigszins gekoeld kunnen worden.

Voorjaarsschoonmaak garage en gevels

Zodra de oostgevel weer vrijgegeven is voor werkzaamheden wordt de glasbewassing van alle gevels van de Tower gestart. Niet alleen de gebruikelijke oost- en westgevel, maar ook de kleine ramen aan de noord- en zuidgevel. Vooral omdat veel mensen deze ramen van binnenuit niet (kunnen) schoonhouden, zijn deze een keer per jaar in het onderhoudsprogramma meegenomen. Dit betekent wel dat op de dagen van de werkzaamheden horren verwijderd moeten worden, anders kunnen de ramen niet schoongemaakt worden. Kijk voor de data in de agenda.

Na 2 jaar krijgt ook de garage weer een onderhoudsbeurt. Na de terechte klachten van de vorige schoonmaakbeurt, zijn er extra afspraken gemaakt om het nu gestroomlijnder te laten verlopen. Het zal wel weer noodzakelijk zijn dat delen van de garage vrijgemaakt worden, om een goede schoonmaakbeurt uit te kunnen voeren. U krijgt hierover tijdig nadere mededelingen

bottom of page