top of page
WP%20zomer%20oost%20bewerkt_edited.jpg

Werkzaamheden

Defecte lift in de Tower

Het defect van lift 2 van de Tower is inmiddels onderzocht door het onafhankelijke Liftinstituut. Hieruit is nog geen definitieve oorzaak gekomen. Wel wordt er hard gewerkt aan het herstel. Onderdelen die beschadigd waren door de storing, zijn verwijderd en nieuwe onderdelen zijn besteld. Het kan helaas nog enige tijd duren, voordat de lift weer veilig in gebruik is.

We realiseren ons dat het erg vervelend is; we houden u op de hoogte van de situatie.

Gevelverlichting Tower

De nieuwe armaturen aan de westgevel van de Tower zijn inmiddels bijna allemaal weer verwijderd, aangezien de leverancier een modificatie aan wil brengen in de nieuwe armaturen, die alleen kan geschieden in de productie-omgeving. De planning is nu dat de armaturen eind augustus opnieuw geplaatst worden.

Gevelreparatie Tower en Wing

Zowel bij de Wing als de Tower moeten er kitvoegen gerepareerd worden en roestplekken weggewerkt. De westgevel van de Tower is inmiddels onderhanden genomen en de andere gevels volgen zo snel mogelijk.

Kleurvlakken Tower

Er is voor het schilderen van de kleurvlakken een nieuwe planning gemaakt. Deze werkzaamheden staan nu voor eind augustus en begin september.

Nieuwe verlichting garages en gangen van bergingen

De armaturen in garage en bergingen worden vanaf 26 augustus vervangen door nieuwe exemplaren die voorzien zijn van sensoren en ledverlichting. De lampen branden dan niet meer dag en nacht, terwijl er niemand te zien is, maar alleen als u in de buurt van een lamp komt, gaat hij ruim tevoren aan. Dit levert een besparing op van ruim 70% ten opzichte van het huidige verbruik.

 

Per etage zal er ongeveer een week nodig zijn om de nieuwe lampen te installeren. Tegen die tijd zal er op de etages wat ruimte vrijgemaakt moeten worden om de monteurs de gelegenheid te geven alles netjes aan te leggen. Wij brengen u tijdig op de hoogte van deze werkzaamheden.

​​​

bottom of page