top of page
WP%20zomer%20oost%20bewerkt_edited.jpg

Parkeergarage

Wateroverlast

De wateroverlast door het grondwater in de garage is, ondanks de noeste arbeid van een aantal vrijwilligers, nog steeds niet opgelost.

We begrijpen dat het ook voor de bewoners die hun auto in de garage op niveau -1 hebben staan, maar ook voor de eigenaren van de bergingen die getroffen zijn, erg vervelend is. We willen extra waarschuwen dat alle nattigheid ook gladheid kan veroorzaken. Kijk uit dat u niet uitglijdt!

Zodra de vloer droog is, worden er ook in de garage diverse werkzaamheden uitgevoerd. Onder garantie worden enkele dilatatievoegen hersteld. Slecht werkende en lekke afvoerputjes worden gerepareerd. Er worden maatregelen genomen om mogelijke toekomstige wateroverlast te voorkomen.

Nieuwe verlichting garages en gangen van bergingen

De armaturen in garage en bergingen worden vanaf 26 augustus vervangen door nieuwe exemplaren die voorzien zijn van sensoren en ledverlichting. De lampen branden dan niet meer dag en nacht, terwijl er niemand te zien is, maar alleen als u in de buurt van een lamp komt, gaat hij ruim tevoren aan. Dit levert een besparing op van ruim 70% ten opzichte van het huidige verbruik.

Het was de planning te starten in juli, maar doordat het transport is uitgelopen wordt dit augustus. Per etage zal er ongeveer een week nodig zijn om de nieuwe lampen te installeren. Tegen die tijd zal er op de etages wat ruimte vrijgemaakt moeten worden om de monteurs de gelegenheid te geven alles netjes aan te leggen.

Wij brengen u tijdig op de hoogte van deze werkzaamheden.

bottom of page