top of page

Kentekenherkenning

Hoe gebruikt u de kentekenherkenning:

  • Rijd rustig op de toegangspoort af, dan gaat de poort vanzelf open.

Meer gebruiksaanwijzing is er niet!​​

De camera detecteert u dag en nacht. Naast een kleurencamera is er ook een infra-roodcamera, zodat uw kenteken onder alle omstandigheden herkend wordt.

Het binnenlaten van gasten is ongewijzigd. Dit gebeurt met de gebruikelijke intercom.

Om u verder te orienteren klikt u door naar:

Kentekenherkenning

Veel mensen hebben ontdekt dat de kentekenherkenning voor de garagetoegang werkt. Het systeem is eerst uitgebreid getest, voordat het officieel is gestart. Helaas geeft de infraroodcamera aan de Ringbaan West nog wat problemen. Dit is de camera die in donkere omstandigheden voor de herkenning moet zorgen. Daarom wordt deze op 20 december verplaatst. We vertrouwen erop dat we dan een beter resultaat hebben.

 

Om ervoor te zorgen dat ieder die daar recht op heeft, toegang kan krijgen, is de periode waarin de oude tag nog gebruikt kan worden verruimd naar 15 januari 2024.

Als u merkt dat u bij geen enkele poort toegang hebt, meld dit via het contactformulier op de website of met een briefje in de brievenbus van het bestuur Westpoint1-4. Vermeld uw huisnummer, e-mailadres en kenteken.

We gebruiken het systeem Park-R. Dit wordt door de VvE bijgehouden, maar iedere bewoner die een e-mailadres heeft doorgegeven, kan zelf op de smartphone het eigen gebruik bekijken en, indien nodig, het kenteken aanpassen. 

bottom of page